OnView

Waarden:
Naast het neerzetten van een goed product voor bewindvoerders wil OnView ook indirect een bijdrage leveren aan het begeleiden van de medemens. Geldstress geeft zorgen, die weer van invloed zijn op het menselijk vermogen.

De missie van OnView heeft 3 waarden. Wij zien de OnView waarden als gidsen. Ze zijn van doorslaggevend belang voor onze besluitvorming.

  • Productmissie
  • Economische missie
  • Sociale missie

Productmissie
Onze drijfveer is het maken van een handige tool, om de werkzaamheden van een bewindvoerder te veraangenamen. Daarbij maken we geen onderscheid tussen grote – en kleine werkplekken. Het is niet van belang waar vandaan er ingelogd wordt. Het belangrijkste is dat OnViewers prettig kunnen werken.

Economische missie
Doordat ons eigen gedreven team het softwarepakket vormgeeft springen we innovatief in op verdere ontplooiing van OnView. In eigen beheer OnView ontwikkelen heeft een groot voordeel voor het prijskaartje.

Sociale missie
Helderheid door transparante bewindvoering: daar staat OnView voor. Een overzichtelijke cliënten registratie waarbij gebruik gemaakt wordt van een cliënten portaal, banken koppeling, schulden verwerking, digitale archivering en een management module. Helder en transparant zijn daarbij de sleutel woorden. Iedereen wil kwaliteit van leven! Daarom staat een cliënt bij OnView voorop. Deze waarborg streeft OnView dan ook te allen tijden na.

Ga terug naar het overzicht