DELA

Al jarenlang werken wij samen met bewindvoerders op het gebied van uitvaartverzekering, uitvaartzorg en nabestaandenzorg. Met input van bewindvoerders heeft coöperatie DELA speciaal voor (beschermings)bewindvoerders en hun cliënten een uniek concept ontwikkeld.  Voornamelijk om mutaties en en aanvragen te doen/ door te geven voor een uitvaartverzekering tbv de cliënten van bewindvoerders

 

Deze Bewindvoerders Service wordt constant verder doorontwikkeld en we werken wij nu  samen met een groep van bewindvoerders in geheel Nederland. Zij kiezen bewust voor een samenwerking met coöperatie DELA vanwege oa:

 

–      het gemak en de service

–      Inkoopvoordeel en coöperatie winstdeling van een coöperatie met meer dan 3.1 miljoen leden in Nederland

–      beste kwaliteit en waardevastheid ( Door de consumentenbond  diverse keren tot beste uitvaartverzekeraar benoemd)

–      zeer uitgebreide dienstverlening waar leden en bewindvoerders namens rechthebbenden gebruik van kunnen maken (o.a. Nabestaandenzorg en de Voorelkaardesk)

–      het DELA Goededoelenfonds, waar leden en bewindvoerders namens hun rechthebbenden een beroep op kunnen doen.

–      Snelle aanvraagprocedure

–      EIGEN BEWINDVOERDERSDESK MET EIGEN TELEFOONNUMMER EN EMAIL.

 

Veel bewindvoerders zijn enthousiast over de Bewindvoerders Service.  Wilt u ook kennismaken en gebruik maken van deze service,  dan is de eerste stap een afspraak met 1 van onze accountmanagers.

 

Zij komen graag naar uw kantoor om kennis met u  te maken en het concept nader toe te lichten. In de praktijk is het concept succesvol gebleken en het betekent voor u als bewindvoerder minder werk en sneller een polis/mutatie voor rechthebbenden.

 

Ons telefoonnummer  (tbv verzoek om teruggebeld te worden door een accountmanager voor het maken van een afspraak ) is 040-2601585 of een mail naar bewindvoerders@dela.org kan ook.

 

Ga terug naar het overzicht