Beweb Bewind Support

Beweb Bewind Support biedt administratieve ondersteuning voor bewindvoerderskantoren. Terwijl u zich als bewindvoerder bezig houdt met uw cliënten, verzorgt Beweb de volledige administratie van ieder dossier. Dat doen wij professioneel en vakkundig op basis van onze ervaring en expertise.

COMMUNICATIE MET DE RECHTBANKEN

De rechtspraak heeft begin november 2017 laten weten dat de digitalisering tussen de rechtbanken en de bewindvoerderskantoren na een succesvolle pilotfase langzaam wordt uitgerold. Dit betekent dat ieder bewindvoerderskantoor er voor moet zorgen dat alles goed moet worden ingericht om goed te kunnen communiceren met de rechtbanken. U kunt dit natuurlijk allemaal zelf regelen, maar u kunt ook kiezen voor een organisatie die alles al heeft ingericht. Beweb heeft zich inmiddels op deze nieuwe procedure voorbereid en heeft alle benodigde software en knowhow volledig binnen haar organisatie geïntegreerd. Dit opent voor u de weg om niet zélf te hoeven investeren in de nieuwe methode en alle overige benodigde faciliteiten. U kunt eenvoudig Beweb inschakelen om ál uw communicatie met de Rechtbank door ons te laten verzorgen.

Sinds 2011 hebben wij ons gespecialiseerd in bewindvoering in de ruimste zin. Al onze medewerkers voldoen aan de kwaliteitseisen van de rechtbank. Wij hebben alle expertise en kwalificaties in huis die wij graag inzetten om ook externe bewindvoerderskantoren te ondersteunen door de volledige administratieve rompslomp uit handen te nemen.

Door onze ervaring en know-how op het gebied van bewindvoering bieden wij tevens support ten aanzien van coaching en advies, met name voor beginnende bewindvoerders.

Ga terug naar het overzicht